Tàrrega du a terme tasques de millora al Centre d’Entitats

Treballs per renovar pintura i il·luminació en espais interiors de l’edifici

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Tàrrega du a terme aquests dies diversos treballs de millora al Centre d’Entitats. La Regidoria de Participació, encarregada de gestionar l’equipament, ha destinat 2.000 euros a tasques de pintura als espais comuns de l’edifici. Així, llueixen renovades les dues sales de reunions, el vestíbul i l’escala. Recentment també s’ha dut a terme la substitució dels llums del primer pis, on s’han instal·lat fluorescents més eficients.

El Centre d’Entitats, ubicat a l’antiga seu de Correos a Tàrrega, és una infraestructura que el consistori posa gratuïtament a disposició de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre que desenvolupen una tasca cultural, social, esportiva o participativa en general. Va entrar en servei l’any 2006 sota titularitat municipal com a lloc de reunió i cooperació per al teixit associatiu i acull també actualment les aules del gòTIC, punt dedicat a la difusió de les noves tecnologies entre tots els sectors de població.

El regidor de Cultura i Participació, Carlos Vílchez, ha destacat la importància de mantenir en bones condicions l’edifici i ha avançat que molt aviat arribaran més inversions en altres equipaments municipals. És el cas, per exemple, del Teatre Ateneu, on s’instal·laran pantalles i equips tècnics per fer retransmissions en ‘streaming’.

D’altra banda, també es preveu realitzar millores a l’Espai MerCAT, edifici en què es farà un rentat de cara als bucs d’assaig (espais insonoritzats que es posen a l’abast d’agrupacions musicals per assajar), s’instal·larà un sistema digital d’obertura de portes i s’arranjaran els lavabos.