El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha desitjat avui Bones Festes i un Bon Any als professionals dels mitjans de comunicació del conjunt de les comarques de Lleida, convidant-los a un esmorzar amb productes derivats del porc, “un sector estratègic pel territori i per a l’economia lleidatana que ara mateix viu moments complicats”.
“Hem volgut, d’aquesta manera, donar suport als productors de porcí i fer una crida al consum de porc en solidaritat amb aquest sector tan rellevant per Lleida”, ha explicat el subdelegat.
L’Esmorzar de Nadal a la Subdelegació ha comptat amb la col·laboració del restaurador Marc Cabacerans, propietari del Brito’s Casual Bar de Lleida i guanyador els anys 2021, 2023 i 2024 del certamen gastronòmic Porc Passió, que organitza la Federació d’Hostaleria de Lleida i Gastronomia de Lleida per promocionar la carn de porc en les cartes de restaurants i bars de Lleida.
Cabacerans ha volgut agrair al subdelegat “que hagi comptat amb nosaltres en aquesta iniciativa de suport al sector porcí, un dels productes líders del nostre local i de la gastronomia lleidatana”.
Per a l’ocasió, Marc Cabacerans ha cuinat un secret de porc macerat amb cervesa, parmentier de chontaduro i salsa de borojó, dues fruites d’origen colombià guanyadores del Porc Passió 2024, i un filet de porc macerat amb parmentier de patata i un toc de rul·lo de cabra i salsa teriyaki amb taronja sanguina.
Durant l’esmorzar, el subdelegat José Crespín també ha volgut “agrair la feina del conjunt de professionals dels mitjans de comunicació al llarg de tot l’any, una feina apassionant i amb una rellevància extraordinària per informar la ciutadania amb rigor i credibilitat”.