Ros Roca cedeix temporalment a Tàrrega una màquina escombradora 100% elèctrica

Nou model que aporta estalvi energètic, evita emissions de CO2 i redueix nivells de soroll

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’empresa Ros Roca ha cedit temporalment a la Regidoria de Serveis Municipals de Tàrrega una màquina escombradora que funciona 100% mitjançant energia elèctrica. Es tracta d’un nou model recent sortit al mercat que aposta per la sostenibilitat amb un important estalvi energètic a més d’evitar emissions contaminants de CO2 i reduir nivells de soroll. Ros Roca, empresa amb seu a la capital de l’Urgell, ha fet la cessió del vehicle elèctric durant unes setmanes com a banc de proves.

Així, es la primera vegada que l’Ajuntament de Tàrrega utilitza una escombradora 100% elèctrica per fer les tasques de neteja viària. El vehicle, anomenat CityCAT V20e, compta amb una bateria de 63 kWh de capacitat i un temps de càrrega d’entre 2 i 3 hores. Els raspalls es controlen a través d’una pantalla tàctil.

La regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, Teresa Sala, ha agraït el gest de Ros Roca, que contribuirà per uns dies a reforçar la neteja de la via pública alhora que es promou l’ús de vehicles ecològics i respectuosos amb l’entorn.