Roben amb força en diferents establiments de la província de Lleida

  Es van emportar eines elèctriques per valor de 7.000 euros d'un magatzem d'un pintor professional

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 24 i 25 anys, i dos menors d’edat, com a suposats autors de dos robatoris amb força. En un bar del carrer Indústria haurien forçat una finestra amb una pota de cabra i de l’interior se’n van emportar diners i la màquina de canvi automàtic. Posteriorment, també haurien robat en un magatzem d’un pintor professional, d’on es van emportar eines elèctriques, amb un valor total que superaria els 7.000 euros. Això va ser entre la nit de fi d’any i el 2 de gener i el dia 3 de gener, agents de la comissaria de Valls van detenir al Pla de Santa Maria als dos home si dos menors per robatoris amb força a Vinaixa, l’Albi, Montblanc i Arbeca.

  Al cotxe amb què anaven els agents van recuperar objectes i alguna eina elèctrica amb restes de pintura.

  D’aquests fets en van tenir coneixement els investigadors que portaven els robatoris de les Borges Blanques i van poder confirmar que les eines recuperades correspondrien a les sostretes i també van poder relacionar a un dels homes i un dels menors detinguts amb el robatori del bar.

  Finalment, dilluns es va muntar un dispositiu conjunt amb la participació de l’Arro per realitzar novament la detenció d’aquestes persones que viuen en un bloc de pisos del carrer Santiago Rusiñol de les Borges Blanques. Els agents van localitzar i detenir les quatre persones. Els dos menors van quedar en llibertat amb càrrecs després de comunicar amb Fiscalia de menors. Els dos homes, amb nombrosos antecedents, passaran properament a disposició judicial a Lleida.