Roba una bicicleta a Lleida i amenaça al propietari amb una xeringa

Els Mossos també relacionen l'home, amb nombrosos antecedents, amb el robatori a punta de navalla del telèfon mòbil a dos joves

0
1646
Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat un veí de Lleida de 33 anys com a presumpte a autor d’un robatori amb violència i intimidació. Al matí, un jove va avisar a la policia després que un home l’hagués fet caure de la bicicleta amb què circulava pel carrer Pintor Benseny de Lleida i li hagués sostret el vehicle després d’amenaçar-lo amb una xeringa. El lladre es va dirigir a la zona de l’Auditori on hauria intentat vendre la bicicleta, valorada en més de 1.000 euros, a un ciutadà per la quantitat de 30 euros. Posteriorment, l’home va accedir a un portal del carrer Sant Ruf on poc després va ser localitzat i detingut pels Mossos, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, amagat a l’àtic de l’edifici. Els Mossos també relacionen l’arrestat amb un altre robatori amb violència i intimidació ocorregut el dilluns 26 de juny al carrer Segrià de Lleida, quan l’home hauria sostret els telèfons mòbils a dos joves a punta de navalla. El detingut, amb més d’una vintena d’antecedents per fets similars, va passar diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que en va decretar l’ingrés a presó.

El divendres 30 de juny al matí un jove va avisar a la policia després que un home li hagués robat la bicicleta amb què anava després de fer-lo caure del vehicle i d’amenaçar-lo amb una xeringa. La víctima i un conegut, que també anava en bicicleta, van iniciar una persecució del lladre, que havia fugit amb la bicicleta sostreta, fins que el van perdre de vista a la zona de l’Auditori. Un veí de la zona els va explicar que un home li havia intentat vendre per 30 euros la bicicleta –valorada en més de 1.000 euros- i que s’havia amagat en un portal del carrer Sant Ruf.

Els Mossos, amb el suport d’un equip dels ARRO i de la Guàrdia Urbana de Lleida, van entrar al portal i van poder recuperar la bicicleta, retornant-la al seu propietari. Finalment, els agents van localitzar i detenir el presumpte lladre amagat darrere uns mobles a l’àtic comunitari de l’edifici.

Un cop a comissaria, els Mossos van relacionar el detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, amb un altre robatori amb violència i intimidació que va tenir lloc el dilluns 26 de juny al carrer Segrià de Lleida, en què un home va robar els telèfons mòbils a dos joves amenaçant-los amb una navalla.

FER UN COMENTARI