Circulació intensa i retencions a l’A-2 per les protestes dels afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

Consideren que les mesures proposades pel govern fins al moment són insuficients

Imatge d'arxiu de les protestes dels agricultors i ramaders afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre tallant la C-12 a Flix.

Els agricultors i ramaders afectats pel gran incendi de la Ribera d’Ebre han iniciat avui una marxa lenta fins a Barcelona. La protesta està provocant que la circulació sigui intensa i en alguns punts provoqui retencions a l’A-2 en sentit Barcelona.

La marxa lenta que va des de Lleida fins a la conselleria d’Agricultura està previst que finalitzi a les 13.30 hores. Es calcula que en la protesta hi participen fins a quaranta vehicles.

La intenció dels pagesos i ramaders que han organitzat la marxa lenta és que, un cop hagin arribat davant la conselleria, els rebi algú per poder negociar i poder frenar les protestes que s’estan duent a terme en les últimes setmanes. Unes protestes originades pel fet que els principals afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre consideren insuficients les mesures que fins ara s’han anunciat, que només preveuen subvencions amb l’objectiu de netejar boscos i una línia de cràdit de cinc milions d’euros per als propietaris de les finques.

Podeu consultar l’estat del trànsit en aquest web.