Jordi Ignasi Vidal repeteix com alcaldable d’ERC a Balaguer

El candidat s’ha compromès a continuar amb el model de ‘governança’ republicana que ha dut a terme aquests darrers anys, el qual situa la ciutadania al centre de totes les polítiques municipals, obert al consens i a la convivència i mantenint l’administració oberta i transparent

Jordi Ignasi Vidal repeteix com a candidat d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Balaguer. El republicà s’ha compromès a continuar amb el model de ‘governança’ republicana el qual situa l’eix social com la base de totes les polítiques municipals, garanteix la igualtat de drets entre totes les persones i dóna especial protagonisme a la participació ciutadana.

Vidal ha reafirmat el seu compromís ferm i clar de continuar liderant el projecte republicà a la capital de la Noguera, “hem de seguir donant resposta a tots reptes socials del municipi, sense discriminacions de cap tipus i pensant sempre en el benestar de tots els veïns i veïnes de Balaguer”. En aquest sentit, Vidal ha assegurat que mantindrà l’ajuntament obert a tota la ciutadania, “amb total transparència, compromesos amb la lluita contra la corrupció i mantenint uns serveis públics de qualitat”.

Gabriel Rufián, que ha acompanyat a Jordi Ignasi Vidal en la seva presentació per a renovar l’alcaldia, ha insistit en que un bon resultat electoral d’Esquerra “és un pas més cap a la república catalana i una oportunitat per seguir avançant cap a la independència”, i ha recordat que “el projecte d’Esquerra, basat en els valors republicans, ha de servir a la vegada per sumar cada cop més gent independentista als nostres municipis, i això només serà possible si Esquerra és converteix en primera força a Balaguer i a tot Catalunya les properes eleccions municipals del 26 de maig”.

Jordi Ignasi Vidal, de 54 anys és Enginyer Agrònom i Enginyer Tècnic Forestal, i està especialitzat en temes mediambientals. Està casat i és pare d’una filla i de dos fills bessons. És la segona vegada que Vidal es presenta com a candidat republicà. Actualment és alcalde de Balaguer des de 2015.