Gerard Sabarich destaca Marc Márquez com el millor ambaixador de les comarques lleidatanes

El vicepresident segon de la Diputació de Lleida i el diputat Francesc Sabanés han assistit a la recepció oficial celebrada a la Paeria de Cervera amb motiu del setè títol mundial aconseguit pel pilot lleidatà

El vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el diputat Francesc Sabanés han assistit aquest matí a la recepció oficial del pilot Marc Márquez a la Paeria de Cervera, amb motiu del títol mundial de MotoGP obtingut pel pilot lleidatà.

Els representants de la Diputació han felicitat Marc Márquez per aquest nova fita, que significa el setè títol mundial que aconsegueix, el cinquè en la màxima categoria, amb la qual cosa ha esdevingut tot un referent a nivell internacional i el millor ambaixador de les comarques de Lleida arreu del món. Sabarich ha destacat a més que “des de la Diputació és un plaer estar amb una llegenda que porta set anys estant al màxim nivell, sent tant jove”, i que “ens demostra el seu tarannà competitiu amb aquests valors de naturalitat, bona gent i de proximitat, com som en definitiva, la gent de Lleida”. Sabanés per la seva banda ha apuntat que “poder portar el nom del nostre territori, de la comarca de la Segarra i de Cervera arreu del món gràcies al Marc és un orgull i un plaer total”.

Els actes d’homenatge a Marc Márquez continuaran aquest vespre amb una roda de premsa del pilot que serà retransmesa en directe a la plaça de la Universitat, un concert a la plaça Pius XII i la ja tradicional rua pels carrers de Cervera, amb inici a la plaça Universitat i final a la plaça Pius XII, on es faran els parlaments i el fi de festa.