Entra en funcionament el vehicle elèctric de neteja d’Almenar

Apte per portar a terme serveis municipals relacionats amb la neteja viària, recollida de residus, jardineria, transport de materials i eines, mobiliari urbà, etc.

El vehicle elèctric adquirit per l’Ajuntament d’Almenar per a la brigada municipal ha començat a efectuar tasques de neteja i manteniment del poble. Es tracta d’un petit camió de càrrega elèctrica, silenciós i molt maniobrable, característiques que el fan idoni per circular per tot tipus de carrers, grans i petits.

La compra d’aquest vehicle forma part de les mesures endegades pel Consistori per millorar la sostenibilitat i preservar el medi ambient en el municipi, amb l’objectiu de reduir en més del 40% les emissions de CO2 fins a l’any 2030.

El vehicle elèctric en qüestió és un Goupil G3 apte per portar a terme tot tipus de serveis municipals relacionats amb la neteja viària, recollida de residus, jardineria, transport de materials, eines, màquines, mobiliari urbà, etc.

Precisament, una altra de les mesures previstes per l’Ajuntament és la instal·lació d’un punt de recàrrega elèctric municipal per a vehicles elèctrics gratuït per als abonats de la comercialitzadora d’electricitat municipal.