L’Ajuntament tanca la primera fase del programa (Re)ActivemMollerussa amb la taula sobre lleure i turisme

Establir estratègies comunes entre empreses i administracions per vendre millor el territori, entre les 29 propostes que van sortir

L’Ajuntament de Mollerussa ha reunit aquest dimarts una quarantena de persones vinculada al turisme i al lleure la última de les 5 taules de treball que ha dut a terme dins el programa (Re)ActivemMollerussa, que busca donar resposta a les conseqüències provocades per l’emergència social i econòmica causada per la Covid-19. Amb aquesta taula es tanca la primera fase del procés participatiu sectorial i presencial que s’ha dut a terme i en el qual han participat més de 150 persones. Les propostes que s’hi han recollit seran ara valorades i treballades en un grup de treball més reduït amb la voluntat de definir les línies estratègiques a seguir. Les dues següents fases seran la de concreció del Pla d’Acció i la de l’execució del mateix en funció sempre de la disponibilitat pressupostària.

La taula, que va tenir lloc a la sala polivalent de L’Amistat, va permetre recollir un total de 29 propostes moltes de les quals van posar de manifest la necessitat d’establir estratègies comunes amb la participació de la iniciativa privada i de la pública per potenciar el turisme a Mollerussa i al Pla d’Urgell. Les propostes es van recollir presencialment, a través de la Junta de Portaveus, ja que el programa està promogut amb la participació de tots el grups municipals al consistori, i també gràcies al procés participatiu obert a tota la ciutadania a través del web www.mollerussa.cat i el correu reactivem@mollerussa.cat

Amb aquesta taula es va iniciar el procés de recollida de les propostes que ara seran valorades i treballades en un grup de treball més reduït amb la voluntat de definir les línies estratègiques a seguir. Les dues següents fases seran la de concreció del Pla d’Acció i la de l’execució del mateix en funció sempre de la disponibilitat pressupostària.

Aquest serà també el procés que se seguirà amb les altres 4 taules de treball que s’han concretat per tal d’abordar els àmbits social i de salut, econòmic, cultural i esportiu i el referent al sector del turisme i el lleure. D’aquesta manera, el calendari seguirà el dia 16 amb la taula econòmica; el 18, per a la social i de salut; el dia 22 per a la taula de l’àmbit cultural i esportiu i es tancarà amb la dedicada al turisme i al lleure el dia 30 de juny.