L’estació d’esquí de Port del Comte podria obrir a finals de la setmana vinent

Les obres d’emergència que s’estan duent a terme a l’accés –per la part sud– a l’estació d’esquí de Port del Comte segueixen a bon ritme i les previsions indiquen que es pugui reobrir al trànsit a finals de la propera setmana.

El diputat Josep Ibarz ha visitat les obres per veure’n l’evolució i, si no hi ha inclemències meteorològiques que dificultin els treballs, es podrien obrir el proper cap de setmana els dos carrils durant els dies festius i, durant els dies laborables, el trànsit seria alternatiu i regulat per semàfors.

La titularitat d’aquesta via, tallada a partir del 15 d’octubre arran d’unes esllavissades provocades per intensos  aiguats, és municipal i pertany a l’Ajuntament de la Coma i la Pedra (zona on va quedar la carretera tallada) i a l’Ajuntament de Guixers (zona on es preveuen una sèrie d’actuacions secundàries).

El cost estimat d’aquestes obres d’urgència, que ascendeixen a més de 77.000 euros, és assumit en un 45% per la Diputació de Lleida, en un altre 45% per la Generalitat i la resta, a càrrec de l’Ajuntament de la Coma i la Pedra i de Guixers, en la part que pertoca a cada terme.