L’onzena Marató de Lectura en veu alta torna a Mollerussa

Mollerussa s’anticipa avui a la celebració de Sant Jordi amb la tradicional Marató de Lectura en veu alta que arriba a l’onzena edició i té la màgia com a protagonista. Alumnat de tots els centres educatius de la ciutat han desfilat aquest matí per la plaça de Manuel Bertrand per participar a l’activitat a la qual ha donat el tret de sortida la lectura feta pel regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo.

L’acte forma part també de la programació de les Festes de Sant Isidori, que aquest dissabte inclouran l’espectacle familiar Recontes, de la Cia. La Pantomima, organitzat per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, que tindrà lloc a dos quarts de dotze del migdia i que s’ha traslladat al Centre Cultural amb motiu de la previsió de pluja. A més, a les de 6 de la tarda tindrà lloc la 13a Trobada de Colles Bastoneres i durant el vespre se celebrarà la tradicional missa de vot de poble en honor a Sant Isidori.

La jornada de dissabte clourà a les 9 de la nit al Teatre L’Amistat amb la presentació del documental de Saó de Ponent Mollerussa, pa amb vi i sucre, el qual ofereix un recorregut personal a través dels records de setze persones que van créixer a Mollerussa.