La Paeria realitza diverses obres de manteniment i millora durant l’estiu

Es faran actuacions en carrers i places dels diversos barris de la ciutat amb un pressupost de 540.000 euros

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat el Pla de manteniment, conservació i millora de voreres i Brigada d’Acció Immediat, BAI, que, com cada estiu, permet fer diverses actuacions a places i carrers de la ciutat. L’alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha visitat avui els treballs que s’estan fent a la plaça de Joan Vilagrasa, a Pardinyes, on la brigada municipal està igualant un desnivell a la vorera. Mínguez ha explicat que s’aprofita l’agost per fer actuacions d’aquest tipus, per causar les menors molèsties als veïns i les veïnes. Ha començat aquest mes, però el pla de manteniment té continuïtat al llarg de l’any.

L’alcaldessa en funcions ha comentat que la Paeria recull les demandes que fan les associacions de veïns, les actuacions dels agents cívics, etc. per valorar-les i incloure-les en aquest pla i anar-les executant. Enguany, el pla està dotat de 540.000 euros de pressupost i s’ha adjudicat a l’empresa Biosca.

A més de la plaça de Joan Vilagrasa, actualment s’està treballant al c/ del Riu Besòs i a l’avinguda de Balàfia, on es fan reparacions del paviment de la vorera. Li seguiran diversos carrers de Balàfia.

La campanya de manteniment inclou la realització de millores en voreres i espais urbans. Hi ha reparacions de paviments asfàltics, de sots, de ferms amb formigó, llambordes, etc. La BAI actua en la senyalització i el condicionament de clots o en aquelles accions necessàries per evitar qualsevol situació que es consideri de perill.