Una dona agredeix als agents de la Guàrdia Urbana després d’enxampar-la robant

Van identificar la dona al barri de la Mariola però les eines eren d'una obra del barri de la Bordeta

Material robat per la dona de 31 anys detinguda per la Guàrdia Urbana. GUÀRDIA URBANA.

Una dona, de 31 anys i de nacionalitat espanyola, va ser interceptada per la Guàrdia Urbana en robar material tècnic d’una obra del barri de la Bordeta diumenge al vespre. Els agents en observar que la dona portava un maletí van indentificar-la i escorcollar-la.

Durant l’escorcoll van comprovar que dins del maletí portava diverses eines i li van trobar a la jaqueta un tornavís, uns guants i un cable. Mentre els agents realitzaven l’acció la dona els va agredir, motiu pel qual va ser detinguda.

Poc després, els agents van esbrinar que les eines pertanyien a unes obres que s’estan realitzant al barri de la Bordeta, a la zona del Parc de l’Aigua. Un cop van contactar amb un responsable de les obres aquest va reconèixer les eines com de la seva propietat les quals estaven en una caseta de l’obra. Tot seguit, els agents van comprovar al lloc que aquesta caseta tenia la porta forçada i estava oberta. Davant aquests fets, els agents van iniciar les diligències per ser autora d’un presumpte delicte de robatori amb força.