Dos gossos són trobats i rescatats dins de sacs tancats a Lleida

Imatge extreta de la pàgina de Facebook @amicsdelsanimalsdelsegria

La protectora Amics dels Animals del Segrià ha denunciat aquest dissabte l’abandonament de dos gossos que van ser trobats el passat divendres al migdia. Els animals estaven dins de dos sacs lligats al costat d’un contenidor de les escombraries, al punt de recollida de residus dels Tres Pontets. Segons la protectora, els dos gossos tenien aproximadament 3 mesos de vida.

Van ser descoberts gràcies a un home que anava a llençar les escombraries i va veure que les dues bosses es movien. Els va alliberar i els va portar a la protectora per comprovar que estaven sans.

L’entitat protectora dels animals ha denunciat que és la tercera vegada en poc temps que els porten gossos abandonats en aquest mateix punt i de la mateixa manera (lligats a un contenidor). “No és casualitat, o bé hi ha diversos maltractadors o és el mateix que va abandonant a mesura que va permetent que la seva o les seves gosses criïn”, ha insistit Ana Sánchez, membre de la junta d’Amics dels Animals del Segrià.

La protectora ha contactat amb la Guàrdia Urbana perquè obri una investigació i comprovi els enregistraments de les càmeres de seguretat que hi ha al punt de recollida dels Tres Pontets, ja que sospiten que estan sent abandonats allà per la proximitat a les dues protectores i la gossera municipal.