Neix el Comitè Juvenil de Lleida per “continuar donant resposta a les injustícies”

Presentació del Comitè Juvenil de Lleida. Foto: La Ciutat

El Comitè Juvenil de Lleida s’han presentat avui a la plaça Víctor Siurana, davant de l’edifici del Rectorat, per “seguir donant resposta a una sentència injusta”. Una cinquantena de joves han assistit a la presentació i han llegit un manifest on han situat l’origen i les línies que seguiran a partir d’ara.

En aquest sentit, els joves han afirmat que “després de l’ocupació del Rectorat van veure que era necessari seguir organitzats en comitès repartits per tota la ciutat, amb horaris que s’adaptessin a totes les necessitats”. També han destacat que “no només són estudiants sinó que també hi ha joves que treballen i busquem agrupar el màxim de jovent possible” afegint que “l’organització no s’empara sota cap partit ni organització política concreta”.

L’organització es marca els l’objectius de “lluitar per l’alliberament i l’amnistia de les persones represaliades, condemnar la brutalitat policial, exigir la dimissió del govern “efectiu”, assenyalar als partits processistes perquè segueixin la voluntat del poble, enfortir el moviment juvenil, lluitar perquè els centres s’adaptin a la necessitat de lluita i organització i, també, lluitar per defensar els drets fonamentals i les llibertats”.

En finalitzar la lectura del manifest s’ha destacat que “no se sap el nombre de persones exactes que formen l’organització, ja que cada dia va creixent” i que “s’informarà de les assemblees i altres accions a través de les xarxes socials”.