L’alcalde Pueyo inicia a la Bordeta una ronda de visites als diferents barris de la ciutat

0
87

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha iniciat aquest dijous una cicle de visites als barris amb l’objectiu d’escoltar les reivindicacions i propostes del veïnatge i analitzar les necessitats que hi ha a cada zona. La Bordeta ha estat el primer barri, on ha passat la jornada d’avui, fent una passejada amb els veïns i les veïnes i amb trobades amb les diferents entitats. Pueyo ha estat acompanyat per la tinent d’alcalde i regidora de Bordeta, Anna Campos, durant el recorregut, i s’ha interessat pel comerç de proximitat, ha visitat la llar de jubilats, ha tingut reunions al centre cívic i ha acabat l’itinerari a la UE Bordeta.

L’alcalde ha conversat amb l’associació de comerciants, després de visitar diversos comerços locals, per saber quines són les seves inquietuds i propostes per millorar l’activitat econòmica del barri. Ha saludat els i les usuàries de la llar de jubilats, on ha conegut el funcionament de l’espai i les activitats que s’hi programen, així com les propostes per complementar l’atenció que s’ofereix al centre. Igualment, ha mantingut converses amb l’Associació de Veïns i amb el Col·lectiu Bordeta.net per intercanviar impressions i prendre nota de les reivindicacions i iniciatives que volen dur a terme per millorar la qualitat de vida de les persones que treballen i resideixen al barri.

L’última parada ha estat la UE Bordeta, club esportiu que aplega uns 400 jugadors en categories diferents. L’alcalde ha recorregut les instal·lacions i ha vist els entrenaments que es feien aquesta tarda.

Cada mes l’alcalde farà un recorregut per un barri de la ciutat per intentar fer una radiografia de l’estat, de les mancances i de les propostes de cada zona per intentar consensuar amb la ciutadania possibles projectes i donar-hi resposta.