La Paeria ofereix diferents canals d’atenció a la ciutadania per reforçar la informació sobre COVID-19

0
64
Imatge de la façana del Palau de la Paeria de Lleida. ACN

L’Ajuntament de Lleida ofereix diferents canal d’atenció a la ciutadania per garantir en tot moment la informació de servei necessària en el marc de la crisi del COVID-19. A banda del web https://www.paeria.cat/cat/ajuntament/covid-19/ i del nou canal de Telegram La Paeria s’explica, l’Ajuntament de Lleida manté obertes les altres vies de comunicació amb la ciutadania per atendre les seves peticions.

La Paeria recorda que per mitjà del número 010 de l’OMAC ( des de fora del municipi el telèfon és el 807 117 118) s’ estan gestionant les preguntes relatives al COVID seguint la guia de preguntes de la Generalitat de Catalunya. Aquest Servei funciona de les 6:00h a les 00:00 hores de dilluns a divendres.

El número de la Guàrdia Urbana, el 092, és el número de referència de la policia de proximitat i el que recull les possibles infraccions i incompliments del confinament. L’Ajuntament de Lleida manté activa la Bústia Ciutadana on-line https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/Tramits/Formularis/Tramit1844ca.aspx?IdTema=51 per a que la ciutadania pugui enviar les seves consultes en general.

Pel que fa a la Xarxa de Solidaritat que ha posat en marxa La Paeria per coordinar el voluntariat i oferir ajut als qui ho necessitin fruit de la crisi del coronavirus, els telèfons són: 683 64 40 39 i 676 78 70 91 (en horari de 9h a les 14h, per les persones que no tinguin mail) i l’adreça electrónica ajuda@paeria.cat .

La Paeria recorda, així mateix, els diferents telèfons que té en servei el govern de la Generalitat per atendre la crisi del Coronavirus:

061 Salut Respon Urgències per coronavirus i sanitàries

112 emergències

012 informació general dels serveis i actuacions de la Generalitat de Catalunya

Des del Departament de Participació Ciutadana de la Paeria s’està reforçant la informació de les mesures de recomanació de CATSALUT a la ciutadania per mitjà dels Consells Territorials i de les entitats inscrites al Registre d’Entitats.

També des del departament de Turisme de Lleida s’ha posat a disposició del sector l’adreça turisme@paeria.es per oferir ajuda a les empreses i serveis vinculats al turisme a Lleida.