Dos agents de la Guàrdia Urbana s’emporten 8 medalles als Jocs Europeus de Policies i Bombers

Juan José Catalina i Josep Borges han participat en proves de taekwondo, ciclisme BTT i atletisme en pista i camp a través

Dos membres de la Guàrdia Urbana, l’inspector Juan José Catalina i l’agent Josep Borges, han participat als VII Jocs Europeus de Policies i Bombers, que han tingut lloc a Algesires entre els dies 21 i 29 de setembre amb gran èxit, ja que tots dos han aconseguit diverses medalles en les competicions en les quals prenien part.

Catalina, que competia en el seu quart europeu, va participar en les proves de Taekwondo en la modalitat tècnica, en la qual va quedar en segona posició dins de la seva categoria (en aquests campionats es competeix per grups d’edat). A més, Catalina també va aconseguir medalla en les altres dues competicions que va disputar, una prova de cronoescalada en BTT i una etapa en ruta també de BTT. En tots dos casos va quedar en segona posició.

Per la seva part Borges va aconseguir un total 5 medalles en quatre competicions atlètiques diferents. Així, va aconseguir un tercer lloc en els 400 metres llisos i dues medalles individuals (dos bronzes) i dues per equips (un or i un bronze) en les competicions de camp a través (Cross Country). A més, va aconseguir dos quarts llocs més en les altres proves de fons i mig fons que disputava, els 5.000 i els 1.500 metres.

Els Jocs Europeus de Policies i Bombers han comptat amb 3.400 participants de 30 països diferents i un ampli programa esportiu amb uns 140 esdeveniments en gairebé 60 modalitats esportives, algunes adaptades a la tasca d’aquests cossos policials i d’emergències.