Salut retirarà la carpa de suport al CUAP de Prat de la Riba del carrer Salmerón

El veïnat de la zona havia demanat a través de la Paeria aquesta millora viària

El departament de Salut atendrà la petició que li havia fet arribar l’Ajuntament de Lleida per tal de retirar la carpa de suport al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba, que ara es troba al mig del carrer Salmerón tallant el trànsit, per a millorar la mobilitat a la zona. Aquesta instal·lació es retirarà entre dilluns i dimarts de la setmana vinent, fet que permetrà reobrir ja el carrer al trànsit.

Aquesta carpa va ser instal·lada el passat mes de juliol i té com a funció principal separar l’atenció dels pacients amb malalties respiratòries, sospitosos de patir la infecció de la Covid-19, de la resta, per evitar contactes i disposar de més espai per a poder fer les proves PCR i per a tota l’atenció sanitària. Aquest servei segueix sent necessari i es seguirà prestant, a dins mateix de l’edifici de l’ambulatori, on s’alliberaran espais, o en uns nous mòduls que s’instal·larien a l’exterior sense interrompre el trànsit, en funció de les necessitats i l’evolució de la situació sanitària.

El veïnat de la zona de Salmerón havia traslladat a l’alcalde, Miquel Pueyo, la necessitat de tornar a obrir aquest carrer al trànsit per millorar la mobilitat a la zona i no perjudicar els comerços.

El CUAP de Prat de la Riba obre cada dia les 24 hores, des del passat 5 d’octubre i un cop transcorregut un mes d’aquest canvi horari quan ja s’ha pogut comprovar com això afectava el seu funcionament, Salut ha acceptat la petició de la Paeria.