Pueyo assumeix les competències de Postius perquè està de baixa

El paer en cap de Lleida es fa càrrec d'Urbanisme mentre no hi ha data prevista pel retorn del primer tinent d'alcalde

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el tinent d'alcalde Antoni Postius, durant una roda de premsa. ACN

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, assumeix des del 14 de maig les competències del primer tinent d’alcalde i principal soci del govern tripartit, Toni Postius, de JxCat. Es tracta de les funcions de l’àrea d’Urbanisme i de moment no hi ha una data prevista per al retorn de Postius, segons fonts del seu grup municipal, que han apuntat que està de baixa mèdica sense que hagi transcendit el motiu d’aquesta.

Fonts del govern municipal han indicat que les funcions de Postius les assumeix Pueyo perquè és el qui està per damunt seu a l’organigrama de la corporació i no hi havia cap altre tinent d’alcalde a la seva àrea. El Ple d’aquest divendres donarà compte de la baixa de Postius, notificada al BOP el passat 20 de maig.

Al Ple del passat mes d’abril el primer tinent d’alcalde de JxCat, Toni Postius, ja no hi va assistir. Fonts de Junts han justificat que Pueyo assumeixi les competències d’Urbanisme perquè Postius ja portava uns 15 dies amb problemes de salut, i “l’Administració no es pot aturar”.