Crespín i Reñé es reuneixen a la Diputació de Lleida

El subdelegat del Govern a Lleida trasllada al president de la Diputació “la voluntat i el compromís del Govern de Pedro Sánchez de fomentar la col·laboració institucional”

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat el president de la Diputació, Joan Reñé, per primera vegada des que el socialista assumís el seu nou càrrec estatal. En aquesta reunió, Crespín ha traslladat a Reñé “la voluntat i el compromís del Govern de Pedro Sánchez de fomentar la col·laboració entre totes dues institucions”.

Durant la reunió també s’ha parlat sobre la necessitat d’obrir “un clima de diàleg per tirar endavant projectes que beneficien al conjunt de la ciutadania”. En aquest sentit, Crespín posa com a exemple, d’aquesta col·laboració institucional, tal com va fer l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, el projecte del Museu Morera. Aquest equipament també comptarà amb finançament estatal a càrrec de l’1,5% Cultural del ministeri de Foment, així com de la Paeria de Lleida, de la Diputació, de la Generalitat i de fons europeus.