Nova gestió del servei de càtering i terrassa, a la Llotja de Lleida

El nou contracte dona prioritat als productes de proximitat i a la gastronomia local

24 de juliol de 2025 a les 15:11h
La presidenta del Centre de Negocis i Convencions, Pilar Bosch, i el conseller delegat, Paco Cerdà, amb el restaurador Ivan Pascual, a la Llotja
La presidenta del Centre de Negocis i Convencions, Pilar Bosch, i el conseller delegat, Paco Cerdà, amb el restaurador Ivan Pascual, a la Llotja

La presidenta del Centre de Negocis i Convencions (CNC) i regidora de Promoció de la Ciutat, Pilar Bosch, juntament amb el conseller delegat del CNC, Paco Cerdà, han formalitzat avui el nou contracte de licitació del servei de càtering a les instal·lacions del Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, inclosa la gestió de la terrassa, que s’ha adjudicat a l’empresa lleidatana Cuina en Moviment SL.

Amb aquest contracte, que té una durada de tres anys i la possibilitat de dos anys més de pròrroga, el CNC i la Paeria refermen l’aposta per promoure els productes de proximitat i la gastronomia local, especialment en l’any de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia. Així, la proposta que l’empresa ha presentat per al càtering de congressos, convencions i altres esdeveniments inclou productes produïts a les comarques de Lleida i una oferta enogastronòmica de qualitat que doni valor i potenciï tant el menjar com la carta de vins que mariden els plats.

En la licitació també s'ha tingut en compte la solvència econòmica i professional de l'empresa, que pertany al grup Tugues, així com la seva capacitat logística i operativa, i una clara orientació al servei integral i professional.

El nou servei de càtering s’oferirà a partir del setembre, mentre que el servei de terrassa es preveu que comenci a funcionar de forma regular la primavera vinent, donat que l’empresa ha d’adequar l’espai per a la seva reobertura. De totes maneres, es podrà utilitzar l'espai abans per a alguns esdeveniments.

D’altra banda, l’entitat social Shalom (Ilersis) continuarà gestionant el servei de cafeteria-restaurant de l’espai Davall de la Llotja.

Nova gestió del servei de restauració al Turó de la Seu Vella

En els pròxims dies es preveu també la signatura del contracte per a la gestió i l’explotació de l’edifici de la Contraguàrdia de la Reina destinat a bar restaurant, així com l’entrega de les claus a l’empresa Canalla x Bonobo, la nova concessionària.

Cal recordar que la principal novetat de la licitació és que l’empresa pot explotar també altres espais del Conjunt monumental de la Seu Vella, de forma temporal, un a la plaça d’Hispanoamèrica i un altre al Baluard del Rei. Amb aquesta proposta, la Regidoria de Promoció de la Ciutat vol potenciar l’ampliació de l’oferta de restauració en aquest espai emblemàtic de la ciutat per tal que, a més de ser un pol d’atracció turística, sigui un espai d’oci per als visitants i la ciutadania.

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit