Llibertat amb càrrecs per a un jove de Lleida investigat per una temptativa d’homicidi

El noi hauria apunyalat almenys una persona durant una baralla que va tenir lloc a l'agost

El jutjat d’instrucció número 2 de Montsó (Osca) ha deixat en llibertat amb càrrecs un jove de Lleida investigat per una temptativa d’homicidi ja que cap de les parts ha demanat el seu ingrés a presó. El jutge, però, ha ordenat diverses mesures cautelars com ara la retirada del passaport, la prohibició d’acostar-se a Montsó i de comunicar-se amb les víctimes i l’obliga a comparèixer al jutjat cada 15 dies.

Tot i que hi ha secret d’actuacions, les diligències policials apunten que hi ha indicis de delicte ja que el jove lleidatà hauria apunyalat almenys una persona durant una baralla a Montsó el mes d’agost passat. El noi va ser detingut aquesta setmana a Lleida i ha passat a disposició judicial al jutjat de Montsó aquest dijous al migdia.

Segons fonts judicials consultades per l’ACN, pels mateixos fets de l’agost es va detenir un altre noi que va ingressar en un primer moment a presó tot i que l’Audiència d’Osca el va deixar finalment en llibertat provisional en estimar el recurs presentat per la defensa.