L’Ajuntament de Lleida farà proves serològiques de Covid-19 als seus treballadors

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Lleida. Foto: ACN

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo ha anunciat aquest divendres que oferiran a partir de la setmana vinent als seus treballadors la possibilitat si es fes proves serològiques de coronavirus.

L’alcalde ha presentat la mesura acompanyat dels tinents d’alcalde Toni Postius (JxCat) i Sergi Talamonte (El Comú) i ha recomanat a totes les grans empreses que segueixin l’exemple, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Pueyo ha fet una crida als joves d’entre 15 i 29 anys perquè extremin les precaucions, ja que bona part dels nous positius s’emmarquen en aquesta franja d’edat.

També ha insistit a demanar més implicació de les administracions per a dotar amb més recursos als ajuntaments, amb els quals fer front a les conseqüències de l’emergència sanitària.

El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, ha explicat que, en la campanya de prevenció del consistori, que compta amb la complicitat dels establiments comercials, s’instal·laran vinils en els llocs més concorreguts.

El tercer tinent d’alcalde, Sergi Talamonte, ha destacat la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns per a distribuir cartells informatius en establiments i centres cívics dels barris de la ciutat.