La Paeria tracta amb el veïnat de Cappont les principals actuacions i projectes del barri

Elena Ferre i Ignasi Amor presideixen la reunió del Consell Territorial de la Zona 10

L’Ajuntament de Lleida ha tractat amb veïnes i veïns del Cappont actuacions en curs o en projecte al barri dins del Consell Territorial de la Zona 10 que s’ha reunit aquest dimecres al vespre.

La regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, i l’edil de barri, Ignasi Amor, han presidit la trobada on han abordat actuacions com fetes en l’actualitat, com l’arranjament de la porta d’entrada a Camps Elisis o l’enderroc de la piscina municipal per ampliar l’escola bressol.

També s’han debatut qüestions com l’ampliació del centre d’atenció primària actualment en projecte, les festes majors, la millora de la mobilitat i zona 30, qüestions mediambientals, l’enllumenat, l’arranjament de places així com promoció de programes per al foment del civisme, entre d’altres.

Amb els Consells Territorials, l’Ajuntament de Lleida vol garantir un espai de participació pública, obert a persones i col·lectius de la zona on tothom tingui dret a interactuar en pro del desenvolupament dels Barris de la ciutat.

La Paeria treballa per crear fòrums participatius de proximitat per apoderar a la ciutadania en la construcció de la seva comunitat local, per fer-la més plural i amb una interacció més diversa. Es promouen espais que ajudin o contribueixin a la gestió dels afers públics, al gaudiment dels barris i a la millora de la convivència i la cohesió social Lleida.

Els pròxims consells que es constituiran són els de les zones 04 (Secà i entorns) –el 13 d’abril- i 05 (Balàfia i entorns) -el 27 d’abril- amb la regidora Jordina Freixanet.