La Paeria renova un tram de vorera del carrer Arquitecte Morera i Gatell

L'actuació permetrà reparar els desperfectes causats per les arrels de l'arbrat, com demanava el veïnat des de fa anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Lleida iniciarà pròximament les obres de renovació de la vorera al carrer Arquitecte Morera i Gatell, en el tram d’uns 125 metres de longitud situat entre els carrers Arquitecte Villalonga i Arquitecte Celles, que es trobava força malmès per l’efecte acumulat de les arrels dels arbres que aixequen el paviment.

L’obra, que havia estat reclamada pel veïnat de Vila Montcada, mantindrà la mateixa configuració del carrer, renovant-ne tot el paviment de la vorera del costat dels nombres parells.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que “amb aquesta actuació donem resposta a una demanda del veïnat des de fa molts anys, per millorar unes voreres que estan molt malmeses. Som conscients que encara quedarà feina per fer al barri, però seguirem treballant-hi”.

L’actuació consistirà a retirar l’escocell i el paviment de la vorera existent i arrencar i treure la soca de 13 arbres (Ulmusminor). A continuació es compondrà la nova vorera, feta amb una capa de 20 cm de formigó acolorit. Es crearan nous escocells i xarxa de reg, que permetran dur a terme en una fase posterior la plantació de nous arbres. A més, es preveu la renovació de l’actual instal·lació d’enllumenat.

El termini d’execució de les obres és d’un mes.