La Paeria i els clubs professionals de la ciutat crearan una taula de treball permanent conjunta

El regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, ha presidit avui una reunió telemàtica amb els responsables del Lleida Llista, el Lleida Esportiu, l’AEM femení, el Força Lleida, el CB Pardinyes i el Segrià Esport Club, per tal d’analitzar la situació actual i treballar vies de col·laboració en el futur

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, ha mantingut aquesta tarda una reunió amb representants dels diferents clubs professionals de la ciutat per analitzar la situació que viu l’esport lleidatà, a conseqüència de les repercussions de l’alarma sanitària per l’epidèmia de la Covid-19. Els clubs que han participat en la reunió, que s’ha fet per via telemàtica, han estat el Lleida Llista Blava d’hoquei, el Lleida Esportiu i l’AEM Femení de futbol, el Força Lleida i el CB Pardinyes de bàsquet i el Segrià Esport Club de futbol sala.

La trobada ha servit, ha assenyalat el regidor, per posar en comú les preocupacions que viuen els clubs, que no poden dur a terme la seva activitat amb normalitat per la situació actual, i també per acordar la creació d’una taula de treball que tindrà continuïtat en el futur, un cop superada l’alerta sanitària. Aquest nou ens participatiu permetrà que la Paeria i els clubs d’elit de la ciutat puguin treballar conjuntament per promoure l’esport a Lleida i abordar les preocupacions que puguin tenir en cada moment. Entre els àmbits que es treballaran en aquest marc hi ha l’ús de les instal·lacions municipals per part dels clubs o els futurs convenis de col·laboració que cadascun d’ells pugui signar amb la Paeria.

Aquesta ha estat la primera trobada del regidor d’Esports, Sergio González, amb els clubs professionals de la ciutat, però en els pròxims dies i setmanes seguirà mantenint la ronda de contactes amb la resta de clubs i entitats esportives de la ciutat per tal de copsar les seves preocupacions davant de la situació actual.