La Llotja preveu acollir 22 espectacles i 7 congressos en el primer semestre de 2021

El Consell d'Administració del Centre de Negocis i Convencions ha aprovat avui el pressupost per l'any vinent, que incorpora l'impacte derivat de la pandèmia de la Covid-19 en el sector cultural i d'organització d'esdeveniments

El palau de congressos de la Llotja de Lleida manté l’activitat, a pesar dels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i preveu acollir un total de 22 espectacles i 7 congressos durant la primera meitat de l’any 2021, sempre que la situació sanitària ho permeti. Així s’ha explicat aquest matí en la reunió del Consell d’Administració del Centre de Negocis i Convencions, ens propietari i gestor de la Llotja, que ha estat presidit pel tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà.

El consell del CNC ha aprovat, amb 6 vots a favor i 3 abstencions, el pressupost per a l’any vinent, que incorpora una reducció del 30% dels ingressos previstos, fruit de l’impacte de la pandèmia en el sector dels congressos, esdeveniments i espectacles.

Durant la reunió s’han posat de manifest les mesures de seguretat sanitària adoptades al palau de congressos, que han permès mantenir l’activitat durant el 2020 i mitigar en part l’impacte de la pandèmia. Entre els actes que s’hi han dut a terme hi ha les Jornades de Donants de sang, la Marató Donants de sang, els tests serològics sobre la incidència de la Covid-19 a personal municipal i les classes a alumnes de dret de la UdL durant el quart trimestre.

“Valoro molt que en una situació com la que vivim, la Llotja ha seguit activa, s’ha apropat a la societat i a la ciutat i ha seguit sent un referent, malgrat que s’han anul·lat molts dels congressos i actes que teníem previstos”, ha destacat Cerdà.