Inicien una campanya a Lleida sobre l’ús correcte de la mascareta als mercats ambulants

La regidora Marta Gispert agraeix la implicació de de la Creu Roja i els seus voluntaris

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja han iniciat aquest dissabte al mercat del Barris Nord una campanya de conscienciació sobre l’ús correcte de la mascareta als mercadets ambulants de la ciutat (Pardinyes i Camp d’Esports). Aquesta campanya, que es perllongarà durant tot el mes de març, anirà a càrrec dels voluntaris de la Creu Roja, en col·laboració amb els vigilants de l’equipament municipal.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha agraït a la Creu Roja la implicació en aquesta iniciativa, que és fruit d’una preocupació compartida, després d’haver-se rebut nombroses consultes i suggeriments, tant per part de consumidors com de paradistes, perquè es fomentés l’ús correcte de la mascareta, per a garantir la seguretat de totes les persones, davant la situació de pandèmia per la Covid-19.

Marta Gispert ha explicat que amb aquesta campanya s’intenta evitar que des de l’Administració calgui endurir i aplicar mesures restrictives i sancionadores, que sempre es deixen per a últim recurs. Tall de veu M. Gispert

La regidora també ha lamentat que les mesures sanitàries només permetin una versió reduïda del mercat dels dissabtes i ha expressat els seus desitjos, perquè els paradistes de roba i complements, “que fa molts dies que no poden dur a terme la seva activitat”, puguin tornar a instal·lar les seves parades de venda.