La Paeria treballa per crear tres aparcaments dissuasius al barri de Balàfia

Permetrà la creació de 85 noves places d’aparcament gratuït amb l’objectiu de millorar la mobilitat de la zona

0
526

L’Ajuntament de Lleida licitarà els propers dies el projecte per fer aparcaments lliures i dissuasius en diversos punts del barri de Balàfia, amb l’objectiu de millorar la mobilitat a la zona. Es tracta del projecte de pressupostos participatius que va ser escollit en aquest barri l’any passat, el qual consisteix a condicionar solars sense ús com a lloc d’aparcament gratuït. En total, es preveu la creació de 85 noves places d’aparcament al barri.

El projecte contempla actuar en tres solars de Balàfia, que actualment presenten enfonsaments o disposen de zones no transitables. El primer solar està situat a la rambla Corregidor Escofet i limita a l’oest amb les piscines municipals, al sud amb la plaça dels Països Catalans i a l’est amb l’escola Països Catalans. El segon solar que s’arranjarà limita al nord amb el carrer de Laureà Figuerola i a l’est amb el carrer Perpinyà. Finalment, també es millorarà l’estat del solar que limita al nord amb l’avinguda de Pinyana i a l’est amb el carrer Escultor Corselles.

Els treballs per condicionar els solars consistiran en un desmunt de tota la superfície del terreny i en un tractament superficial amb grava. El pressupost total d’aquesta actuació és de 50.000 euros.

FER UN COMENTARI