La Paeria treballa per crear tres aparcaments dissuasius al barri de Balàfia

Permetrà la creació de 85 noves places d’aparcament gratuït amb l’objectiu de millorar la mobilitat de la zona

L’Ajuntament de Lleida licitarà els propers dies el projecte per fer aparcaments lliures i dissuasius en diversos punts del barri de Balàfia, amb l’objectiu de millorar la mobilitat a la zona. Es tracta del projecte de pressupostos participatius que va ser escollit en aquest barri l’any passat, el qual consisteix a condicionar solars sense ús com a lloc d’aparcament gratuït. En total, es preveu la creació de 85 noves places d’aparcament al barri.

El projecte contempla actuar en tres solars de Balàfia, que actualment presenten enfonsaments o disposen de zones no transitables. El primer solar està situat a la rambla Corregidor Escofet i limita a l’oest amb les piscines municipals, al sud amb la plaça dels Països Catalans i a l’est amb l’escola Països Catalans. El segon solar que s’arranjarà limita al nord amb el carrer de Laureà Figuerola i a l’est amb el carrer Perpinyà. Finalment, també es millorarà l’estat del solar que limita al nord amb l’avinguda de Pinyana i a l’est amb el carrer Escultor Corselles.

Els treballs per condicionar els solars consistiran en un desmunt de tota la superfície del terreny i en un tractament superficial amb grava. El pressupost total d’aquesta actuació és de 50.000 euros.