El Condes de Urgel tanca temporalment i reobrirà com un hotel amb pisos

L'hotel manté operatives diverses sales per a esdeveniments i les obres que permetran compatibilitzar habitatges de lloguer, apartaments turístics i habitacions no començaran fins al 2019

0
1004
Façana de l'hotel Condes de Urgel

L’hotel Condes de Urgel de Lleida va tancar portes temporalment el 9 de juliol per tal de realitzar les tasques d’adequació i reorganització interna necessaris per adaptar-lo a un nou format turístic i/o d’habitatges residencials. Aquesta remodelació no s’iniciarà abans del 2019 i els nous inversos que participen en la iniciativa estan ultimant el projecte, el qual preveu possibles formats d’hotel, apartaments de lloguer i zona d’habitatges residencials.

Així ho explica un dels responsables de l’empresa, Ramon Rocafort a través d’un comunicat emès per anunciar la remodelació. Afegeix que l’hotel mantindrà operatius diferents espais, a petició dels clients actuals, com ara les sales d’esdeveniments, la zona de congressos i el Saló Panoràmic. Rocafort apunta també que la disponibilitat d’aquests equipaments per a actes puntuals estarà subjecta a les obres.

En aquest sentit, des de l’empresa recorden que l’edifici, situat al número 87 de l’Avinguda Barcelona, va ser construït l’any 1970, amb 18.000 m2 construïts i alberga actualment les activitats d’un concessionari de cotxes i motos, així com una planta d’oficines. L’hotel compta amb 94 habitacions i diverses sales per a esdeveniments i un aparcament de 90 places en la seva terrassa interior de la primera planta.

FER UN COMENTARI