Inauguració de la nova seu d’Unió de Pagesos i d’Agroxarxa a Lleida

La nova seu pretén ser un punt de trobada pels afiliats del sindicat i per la pagesia.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest matí, Unió de Pagesos ha inaugurat la seva nova seu al carrer Riu Besòs de Lleida.
El local compta amb mil metres quadrats i centralitza de forma integral els serveis que abans estaven repartits en diferents llocs. Amb aquestes noves instal·lacions es vol descentralitzar l’organització i millorar tant l’activitat sindical com la facilitat d’accés als usuaris. Pretén ser un punt de trobada per als afiliats del sindicat i per a la pagesia.

Joan Caball ha declarat: “Esperen entendre millor als pagesos donant-los el màxim suport”.

Són instal·lacions noves, propietat de la Fundació Privada de la Pagesia de Catalunya. Una fundació regulada pel parlament de Catalunya, i que amb la llei del 2014 va obtenir el patrimoni de les quatre càmeres provincials.
La nova seu és fruit de dos anys de negociacions entre diverses entitats com la Fundació per la pagesia, Pagesos Solidaris, la Federació de cooperatives agràries de Catalunya, el departament d’agricultura de la Generalitat i l’ajuntament de Barcelona.

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el coordinador territorial de Lleida d’Unió de Pagesos, Jaume Pedrós; el gerent d’Agroxarxa, Jordi Gispert; la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló; el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball, i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. La consellera ha dit: Unes instal·lacions noves, ben ubicades on batega fort el sector de l’agricultura, són una gran notícia. Unió de pagesos és una organització puntal en el nostre país i defensa la seva raó de ser, amb unes instal·lacions més modernes, adequades i a l’abast dels nostres pagesos i ramaders. Nosaltres estem encantats com departament i com conselleria”.

El seu horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 15.30 h a 18 h, i divendres de 9 h a 15 h. El telèfon de contacte és el 973 28 29 84.