Fèlix Larrosa, reelegit primer secretari del PSC de Lleida

La candidatura de l'exalcalde de la ciutat és l'única que s'ha presentat al càrrec

Fèlix Larrosa ha estat reelegit primer secretari de l’agrupació local del PSC de Lleida per als propers quatre anys. Ha estat a l’assemblea que la formació ha celebrat aquest divendres a la tarda via telemàtica i on la candidatura de l’exalcalde socialista ha estat l’única que s’ha presentat al càrrec.

La delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, serà la nova presidenta de l’executiva, mentre que Carme Valls ocuparà el càrrec de viceprimera secretària, i Joan Manel Alés el de secretari d’Organització. El programa amb què s’ha presentat Larrosa gira al voltant de tres eixos: les mesures econòmiques i socials, la transició ecològica i mediambiental i les polítiques d’igualtat.

Fèlix Larrosa ha ressaltat la necessitat de treballar perquè Lleida “sigui una ciutat intel·ligent per superar les escletxes de desigualtat social que estan presents i que es veuran agreujades per la Covid-19”. En aquest sentit, el primer secretari del PSC de Lleida ha defensat la importància de garantir el benestar de la ciutadania i la igualtat d’oportunitats a través de l’impuls de mesures socialdemòcrates, d’esquerres i progressistes.

Segons Larrossa, la transformació de la ciutat de Lleida també passa pel desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per tal de millorar la qualitat de vida i la salut de les lleidatanes i lleidatans. El primer secretari del PSC de Lleida ha afirmat que la nova executiva treballa alhora en un programa de transformació urbana des de la perspectiva de gènere per a una “ciutat igualitària, acollidora i feminista”.

A l’assemblea també s’han designat la resta de càrrecs de l’Executiva del PSC de Lleida, que incorporen quatre nous membres de les Joventuts Socialistes, persones que van tenir responsabilitat política durant els mandats d’Antoni Siurana i d’Àngel Ros i persones vinculades al món sindical i universitari.

D’aquesta manera, la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ocuparà el càrrec de presidenta, mentre la diputada al Congrés Montse Mínguez serà la secretària de Polítiques Institucionals. Carme Valls serà la viceprimera secretària; Cristina Morón ostentarà la secretaria i la coordinació de les polítiques d’Innovació Social i d’Igualtat; Joan Prat la coordinació de l’àrea de la Ciutat Intel·ligent; i Verònica Martínez la coordinació del programa Agenda 2025 de transformació urbana des de la perspectiva de gènere.