“Els Pastorets” tornen al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida

Després de l’aturada per la Covid-19, AEM-Belles Arts el 26 de desembre i Talia Teatre el 2 i 3 de gener recuperaran la tradició

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La tradicional representació d’”Els Pastorets” tornarà al Teatre Municipal de l’Escorxador per a les festes de Nadal. AEM-Belles Arts Teatre estrenarà la temporada el 26 de desembre, mentre que Talia Teatre completarà la programació amb quatre representacions els dies 2 i 3 de  gener.

Aquest dilluns, 29 de novembre, s’ha activat la venda d’entrades, que es podran adquirir al preu de 6 € al web del Teatre Municipal de l’Escorxador i a les 4 taquilles de LaTemporada Lleida (Auditori, Escorxador, Llotja i oficina de Turisme de Lleida).

ELS PASTORETS – AEM – BELLES ARTS TEATRE

Diumenge, 26 de desembre 2021 – 18.30 h – ESCORXADOR

Els Pastorets és una representació teatral típica de les festes de Nadal a molts indrets de Catalunya. L’argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita entre el bé i el mal entre els àngels i els dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal. La Secció Artística A.E.M., ha interpretat diferents versions de “Els Pastorets” des de la seva fundació l’any 1925. Actualment escenifica la versió de Lluis Millà.

ELS PASTORETS – TALIA PRODUCCIONS

Diumenge, 2 de gener 2022 – 17.00 h i 19.30 h – ESCORXADOR

Dilluns, 3 de gener 2022 – 17.00 h i 19.30 h – ESCORXADOR

Una obra tradicional, però que incorpora tècniques escèniques noves i participatives, on els nens poden cantar i ballar, pujar a l’escenari, baixar a les calderes de Pere Botero.

Es una versió actualitzada, fresca, dinàmica i divertida per a tota la família, amb efectes especials i audiovisuals, i amb molta música!