El Lleida Esportiu troba un nou propietari per evitar la seva desaparició

Els germans Esteve han anunciat un acord per vendre el club a l'empresari gallec Luis Pereira

El Lleida Esportiu tindrà un nou propietari per tal d’evitar la seva desaparició. Els germans Esteve han anunciat en un comunicat oficial que han acceptat vendre el club a l’empresari gallec Luis Pereira “per donar continuïtat al projecte iniciat a la ciutat el 2011”. “En els propers dies s’iniciarà el traspàs en la gestió i els canvis en la direcció de l’entitat”, apunten.

Els greus problemes econòmics del club, que fa mesos que no paga les nòmines als seus empleats, havien portat al fet que membres del cos tècnic i alguns jugadors haguessin deixat l’entitat. A més, la Paeria va acordar fa unes setmanes expulsar el club del Camp d’Esports, una decisió que ara queda en l’aire.

La pressió social i la precària situació d’un club que semblava condemnat a la desaparició imminent, ha portat als germans Esteve, actuals propietaris, a vendre el club a Luis Pereira. El nou gestor ha assegurat que el seu objectiu prioritari és pagar totes les nòmines pendents a futbolistes i tècnics.

L’empresari gallec de 64 anys no serà una cara nova la capital del Segrià, ja que va jugar amb la UE Lleida a Segona Divisió B durant la temporada 1980/81. Després de la seva retirada esportiva, es va establir a Suïssa on es va convertir en empresari. En els últims anys havia estat vinculat amb la compra d’altres clubs de futbol en problemes econòmics com l’Sporting, el Còrdova o l’Elx.