Detingut el lladre que va robar més de 40 rellotges i polseres a Lleida

L'home va ser enxampat a Binèfar amb una maleta on duia el botí sostret.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Civil de Binèfar, en col·laboració amb la policia local, van detenir un home de 31 anys i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força que es va produir en un comerç de la capital del Segrià.

També ha estat imputat per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat, segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia Civil en una nota de premsa.

El 21 de setembre passat, la Policia Local de Binèfar, després d’identificar una persona que portava una maleta amb rellotges i polseres de les quals no podia acreditar la seva procedència, va sol·licitar la presència dels agents de la Benemèrita.

Els agents de la Guàrdia Civil el van traslladar a dependències policials, on es van comptabilitzar un total de 12 rellotges i 33 polseres, degudament etiquetats i amb sistemes d’alarma.

Després d’efectuar gestions per esbrinar la procedència dels objectes esmentats, es va tenir coneixement que existia una denúncia a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida, per robatori amb força en un comerç, ocorregut la matinada del dia 21 de setembre, coincidint la quantitat d’objectes sostrets, l’etiquetatge i el sistema d’ànima que portava a la maleta el detingut.

Després que el detingut va conèixer els delictes que se li imputarien va carregar contra els agents, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció per un suposat delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat. El valor dels objectes sostrets puja a 1.500 euros aproximadament, han indicat des de la Guàrdia Civil.