Autobusos de Lleida segueix recuperant el servei habitual d’algunes línies

A partir del dilluns, la L-10 torna a la normalitat en reactivar-se també l’activitat dels equipaments educatius del turó

Autobusos de Lleida segueix recuperant progressivament el seu servei habitual, després de les restriccions aplicades durant les últimes setmanes a conseqüència de les mesures de l’estat d’alarma per l’epidèmia de la Covid-19.

Així, a partir del pròxim dilluns, 8 de juny, la L-10 (Gran de Llívia-la Caparrella) tornarà a recuperar el servei a la Caparrella, en horari normal dels dies feiners, amb una freqüència de pas d’una hora. El restabliment d’aquest servei ve motivat per l’inici de la recuperació de l’activitat en els equipaments educatius ubicats al turó. Fins ara, Autobusos de Lleida cobria només parcialment el servei de la L-10, fent el trajecte fins a Llívia els dies feiners, però en horari de dissabtes.

Per altra part, recordar que des del passat dilluns tornen a circular amb el seu horari regular durant els dies feiners les línies L-5 Cappont-Arnau de Vilanova, L-6 Mercat Bordeta-Agrònoms-Tanatori i L-20 Ronda.

Amb la incorporació del servei a la Caparrella, ja són 8 les línies d’Autobusos de Lleida que funcionen amb els seus horaris regulars durant els dies feiners. Són, a més de l’L-5, l’L-6 i l’L-20, les línies L-2 Ronda-Hospitals, L-4 Pardinyes-Mariola, L-7 Costa Magraners-Av. Sant Pere, L-8 Balàfia-Clot-Centre i L-9 Polígons.

La línia L-1 Interior continua funcionant en horari de dissabte els dies feiners. Encara romanen sense servei les línies L-3 Exterior-Hospitals i L-11 Centre Històric.