Arrenca la temporada d’estiu del Bus Turístic de Lleida

El Bus Turístic estarà actiu fins al dia 31 d’agost

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, acompanyat del gerent d’Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, han presentat la nova campanya del bus turístic d’estiu de Lleida que comença avui dijous, dia 1 de juliol, i que circularà fins al 31 d’agost. D’aquesta manera, Turisme de Lleida i Autobusos de Lleida posen en marxa aquest servei, després de la pausa pandèmica del 2020. Aquest estiu tornarà a oferir l’ampliació de l’horari nocturn amb servei de diumenge a dijous a les 21 h i els divendres i dissabtes a les 22 h.

De dilluns a diumenge, durant tot l’estiu, es proposa una ruta històrica panoràmica dels dos turons que inclou entrada gratuïta al Castell de Gardeny, principal llegat templer de les Terres de Lleida, com ha explicat el tinent d’alcalde Paco Cerdà.

El Bus Turístic de Lleida és un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones. Porta incorporat un sistema d’àudio perquè els viatgers puguin escoltar les principals referències de la ciutat, al llarg de tot el recorregut. L’àudio, que incorpora música d’Enric Granados, es pot escoltar en català, castellà, anglès i francès. Es tracta d’un servei consolidat, que ofereix Turisme de Lleida juntament amb Autobusos de Lleida tant per a persones visitants que rep la ciutat, com per a residents que volen conèixer la ciutat d’una forma diferent i descobrir els atractius patrimonials durant la visita panoràmica.

Parades, horaris i preus

El Bus Turístic farà parada a:

-Paeria/pont Vell

-Ricard Viñes/Prat de la Riba

-Mercat del Pla (per accedir a la Seu Vella)

-Castell dels Templers de Gardeny (per poder gaudir del Castell, amb entrada gratuïta, als matins)

El preu del tiquet del Bus Turístic és d’1’20 euros, el mateix preu que el bitllet senzill del transport urbà i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Nostra, T-Estudiant, T-Temps)

El preu dels auriculars és de 50 cèntims i es poden comprar al mateix bus.

Els horaris de sortida del Bus davant de Paeria són:

-Al matí, a les 10 h, 11 h, 12 h.

-A al tarda, a les 18 h, 19 h i 20 h.

-I a la nit, a les 21 h i a les 22 h.