Al voltant d’un 30% del comerç a Lleida està en perill

Així ho ha afirmat el paer en cap en una entrevista als Matins de TV3

L’alcalde Miquel Pueyo ha participat avui al programa els Matins de TV3, on ha explicat que ara ja poden saber quines són les restriccions després de dos dies de certa incertesa al voltant del tancament i quines seran les conseqüències.

En aquesta entrevista Pueyo ha afirmat que un 30% del comerç a Lleida podria estar en perill i podria no aixecar la persiana un cop s’hagi tornat a una certa normalitat a la ciutat. El paer en cap també ha recordat que la ciutat ja havia patit un confinament molt dur anteriorment i ara, encara que puguin romandre oberts molts comerços ho han de fer amb restriccions, per la qual cosa Pueyo ha afirmat que “per comprar o tenir certa despesa hi ha d’haver una sensació de certa seguretat”.

Pueyo, també ha aprofitat per reclamar més personal que rastregi contactes de positius per coronavirus, ja que “és insuficient i un reforç de l’atenció primària”. Altrament, també ha volgut demanar que hi hagi claredat en les informacions, ja que les fórmules “de moment” o “per ara” no aporten cap informació clara, tot i que ha afirmat que “tot està sobre la taula”.

L’alcalde també ha volgut marcar una diferència en relació amb la situació de l’Hospitalet del Llobregat, ja que, el Segrià, ja feia una setmana que tenia un confinament perimetral abans d’endurir les mesures aquesta setmana.