La detinguda a Lleida per matar la seva filla va amagar el cos sota el sofà

  El cos de la nena estava envoltat en bosses de plàstic i en avançat estat de descomposició

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Continua la investigació sobre la mort d’una nena de 12 anys, la mare de la qual ha estat detinguda a Torrefarrera, a Lleida, com a presumpta autora dels fets. Segons informacions policials, i sempre segons les hipòtesis amb què es treballen, la progenitora de la nena la va matar i després va amagar el seu cos en un calaix sota el sofà, envoltat per bosses de plàstic.

   

  Els fets van succeir durant la Setmana Santa a Bucarest, a Romania, on la dona, la seva parella i la nena vivien en un pis de lloguer. El pare de la menor, que estava separat de la mare, feia dies que no sabia res de la nena i va denunciar la seva desaparició.

   

  Setmanes després, el propietari del pis de lloguer on vivien la mare i la seva parella va anar a buscar-los al pis, ja que feia temps que tampoc sabia res d’ells. L’home va entrar al pis i, dins d’un calaix del sofà, va trobar-hi un cadàver que ja estava en estat de descomposició.

   

  El cos es trobava envoltat de plàstics i els investigadors van creure, en un primer moment, que era el cos de la mare. Després, però, les proves d’ADN van concloure que el cos era de la nena.

   

  Des de llavors, les autoritats romaneses van posar la dona i la seva parella en cerca i captura, demanant també la col·laboració d’altres cossos de seguretat del continent. Finalment, els Mossos van poder localitzar la dona a Torrefarrera i van procedir a la seva detenció.

   

  Mentre els Mossos investiguen com i on s’havia amagat la dona tot aquest temps, la policia de Romania segueix buscant la seva parella, que encara està desaparegut. No se sap si també era a Catalunya, amb ella, o si va marxar a alguna altra zona d’Espanya o d’Europa.