La 13a edició de la Mollerussa Lan Party se celebrarà en format virtual

El certamen mantindrà contingut i reclam per als aficionats, que ja han mostrat l'interès en participar-hi

La 13a edició de la Mollerussa Lan Party se celebrarà la primera setmana de novembre i, enguany, serà virtual. Així ho han confirmat Fira de Mollerussa i l’associació Mollerussa Lan Party, coorganitzadors de la trobada, que han decidit celebrar la convocatòria per la seva singularitat, el seu potencial i la viabilitat de fer l’esdeveniment de forma digital davant la situació sanitària.

Amb una aposta clara per reprendre l’activitat firal, Fira de Mollerussa va recuperar el seu calendari el mes de setembre amb l’Expoclàssic i el Concurs de Pintura Ràpida, assolint tots dos un positiu balanç, mentre que la setmana vinent se celebrarà la 26a edició de l’Autotardor, dedicat als vehicles i a la maquinària d’ocasió.

La Mollerussa Lan Party esdevé l’última cita programada per Fira de Mollerussa per aquesta tardor, si bé es tracta d’una trobada diferent i amb unes característiques pròpies que han portat a decantar-se per fer-la digital, amb el convenciment que obtindrà un bon èxit de participació davant la demanda en aquest sentit expressada per molts dels inscrits en passades edicions, segons ha indicat el director de l’ens firal, Xavier Roure.

El certamen, amb un creixement sostingut, va assolir l’any passat el seu millor registre d’inscripcions amb 724.

Després de valorar diferents opcions, els organitzadors han acordat adaptar el format i contingut de l’esdeveniment, el qual se celebrarà la primera setmana de novembre tal com estava previst si bé serà de forma no presencial davant la situació sanitària.

Des de l’organització s’està treballant ara el contingut d’aquesta edició pel que fa a tornejos, premis, xerrades o tallers així com el tema d’horaris o les inscripcions per tal que la convocatòria d’enguany aconsegueixi ser un any més un punt de trobada per als aficionats a les noves tecnologies.