Fèlix Larrosa fa una valoració dels resultats electorals del 26 de maig

  El Paer en cap sortint ha dit que exercirà de cap de l'oposició

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Seu del PSC Lleida| Xavier Rodamilans, Fèlix Larrosa| foto: Marc Camón

  Aquest matí, a la seu del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa ha fet una roda de premsa per realitzar una valoració dels resultats de les passades eleccions municipals del 26 de maig. L’acte ha comptat amb la presència de diferents integrants de la candidatura, entre ells, Xavier Rodamilans.

  Fèlix Larrosa ha donat les gràcies als membres de l’executiva nacional del partit, per donar suport a la seva candidatura. També ha dit que els ha passat factura el fet de sortir com favorits. “Hem pagat el tsunami republicà tot i treure més vots que en les últimes eleccions. Partíem d’una situació molt complicada, amb una herència poc favorable i els 40 anys de govern han repercutit en els resultats”, ha lamentat Larrosa. La candidatura del PSC Lleida,  ha tingut una quota electoral d’un 23,6%, 1000 vots superior a la de les passades eleccions. Són la segona força més votada.

  El Paer en cap ha dit que exercirà de cap de l’oposició. Una oposició que segons ell serà lleial, contundent, experimentada però també constructiva i que posarà la ciutat de Lleida per sobre de qualsevol trifurca partidista. Per altra banda ha explicat que ja estan treballant en diverses i noves iniciatives per fer realitat la segona capitalitat de Lleida a Catalunya. En són exemples, el projecte de transformar Lleida en un “hub” agroalimentari d’alt valor afegit, el projecte Fira dos i l’avenç en temes d’habitatge. Per últim, ha dit que no s’han proposat establir un pacte de govern amb esquerra republicana i que va arribar a l’alcaldia sense tenir un pacte amb el grup de ciutadans.