ERC Lleida demana que es plantin arbres a Alcalde Sol i que s’acabin de plantar els de Bisbe Messeguer

Els republicans també han presentat un prec a la Comissió de Gestió de la Ciutat perquè es revisi la il·luminació del carrer Doctor Combelles

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El grup municipal d’ERC a la Paeria ha demanat al Govern del PSC que estudiï la possibilitat de plantar arbres al carrer Alcalde Sol, tenint en compte que al començament del carrer ja n’hi ha tres i que els veïns expliquen que, fa un temps, ja n’hi havia. “La vorera és prou àmplia i considerem que, amb els temps que corren, la prioritat del Govern ha de ser ombrejar els carrers i protegir els vianants de les futures onades de calor que, amb el canvi climàtica, ben segur patirem”, ha explicat el portaveu adjunt i titular a la Comissió de Gestió de la Ciutat, Juanjo Falcó.

Precisament, Falcó es va reunir amb representants de l’Associació de Veïns del barri Universitat, on va poder recollir propostes i demandes com aquesta. De la mateixa manera, els veïns de la zona també demanen saber quan es recobriran els escocells del carrer Bisbe Messeguer, al tram de la nova vorera. “Encara avui, tot i que fa dies que s’han acabat les obres, hi ha els cons de senyalització tapant els escocells buits. Demanem al Govern que ens informi quan té previst plantar-hi els arbres”, ha explicat Falcó.

 

El grup d’ERC a la Paeria també ha demanat al Govern que revisi el nivell lumínic del carrer Doctor Combelles en el tram entre els números 57 i 67, just on s’ubica l’ascensor que baixa cap a la plaça Esteve Cuito, davant de l’Escorxador. “Els veïns consideren que la zona està molt fosca i genera percepció d’inseguretat”, ha explicat Falcó.

Els republicans continuen la ronda amb les entitats dels barris i zones de la ciutat de Lleida, que també complementen amb visites a entitats i comerços.