Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

ERC Lleida proposarà cobrir les pistes esportives i les piscines municipals

Avatar photo
Els republicans han visitat l’empresa lleidatana IASO, especialitzada en tendals i estructures de l’exterior
La portaveu d’Esquerra Republicana a la Paeria, Jordina Freixanet, i el regidor d’ERC, Xavi Estrada, han visitat l’empresa lleidatana IASO, en el marc de les visites a empreses que estan realitzant. Durant la visita, han visitat les instal·lacions i han pogut comprovar les grans solucions de cobertures d’exteriors que existeixen per a cobrir, per exemple, pistes esportives i també piscines municipals. “En una ciutat com Lleida, on les temperatures son tan extremes a l’hivern i a l’estiu, seria molt interessant començar a calendaritzar la cobertura de les pistes esportives externes per poder habilitar i fer compatibles el màxim d’usos esportius”, ha explicat Freixanet.
“A més, seria una forma de solucionar la falta d’espais per a la pràctica esportiva”, ha continuat Freixanet. Així mateix, en una altra línia de negoci, els republicans han pogut veure moltíssimes solucions de cobertura de piscines, per tal de mitigar els efectes de la sequera, millorar-ne l’estanqueïtat, evitar l’ús de tants químics per al seu manteniment i neteja i com un suport a la seguretat per evitar caigudes, especialment dels infants.
El CEO de IASO, Robert Llovera, ha exposat amb preocupació la falta de mà d’obra que estan tenint, una preocupació compartida amb la resta d’empreses i sectors que els republicans també han visitat. Així mateix, el directiu de IASO també els hi ha presentat l’única solució acústica per a terrasses d’exterior patentada per la mateixa empresa, que consisteix amb un tipus de cobertura dels tendals dels bars i restaurants.
Els republicans s’han compromès a estudiar possibles propostes per a promocionar que els locals de Lleida utilitzin aquestes instal·lacions per a reduir el soroll i, per tant, les molèsties als veïns.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor el conductor d’un turisme en caure per un pont a Osona

Notícia següent

Montserrat avisa que la CE pot “prendre alguna decisió” un cop s’aprovi l’amnistia

Notícies relacionades