El Castell dels Templers va acollir ahir a la tarda un showcooking nadalenc amb entrants i postres elaborats amb productes de l’Horta de Lleida. La iniciativa va consistir en una demostració culinària a càrrec dels cuiners del casal d’Alfés i de la Pastisseria El Carme de Lleida.
L’alcalde, Fèlix Larrosa, i la tinent d’alcalde, Carme Valls, amb el prsident d’ASAJA, Pere Roqué, van coincidir en assenyalar la importància d’iniciatives com aquest showcooking que té l’objectiu, per una banda, de posar en valor la qualitat dels nostres productes de proximitat i, de l’altra, homenatjar els productors de l’Horta de Lleida. L’alcalde va instar la ciutadania a “donar autèntic valor als productes de proximitat i a aposta pels productes de l’Horta de Lleida, sobretot ara, aprofitant l’arribada de les festes de Nadal”.
L’acte va estar organitzat per ASAJA Lleida, Turisme de Lleida i Horta de Lleida. Va comptar amb la col·laboració dels productors l’Oliverar de Sanui, Aragonés Grup, Pastisseria El Carme, Fruita Blanch, Codi 0, Celler de Sanui i Fruites i Verdures del Tros a la Llar i el Restaurant Casal d’Alfés que va fer el showcooking.