Els nedadors del Club Natació Tàrrega entrenaran al Complex Piscines

L’entitat podrà disposar de fins a quatre carrers a la piscina coberta i també podrà fer ús de les instal·lacions d’estiu gràcies a un conveni amb l'Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega i el Club Natació Tàrrega (CNT) han formalitzat aquest dilluns al migdia la signatura d’un conveni que determina les condicions en les quals els nedadors i nedadores de l’entitat esportiva poden fer ús del Complex Piscines Tàrrega, que va reobrir portes el passat 1 d’octubre. Aquest acord té una vigència de quatre anys, tot i que ambdues parts podran acordar-ne la pròrroga per a quatre anualitats més.

En concret, el pacte que s’ha rubricat aquest dilluns preveu que el CNT pugui disposar de fins a quatre carrers de la piscina coberta tot l’any (excepte durant el mes d’agost, quan les instal·lacions tancaran per fer-hi tasques de manteniment), així com de dos carrers a les piscines d’estiu fins a les 4 de la tarda.

Per aquest concepte, el Club no abonarà cap taxa al consistori. En canvi, els seus nedadors/res hauran de donar-se d’alta com usuaris de la instal·lació i pagar les quotes mensuals següents: 10 euros els nedadors/es formatius (a partir de 6 anys), 14 euros per als nedadors/es federats menors de 16 anys i 16 euros en el cas dels majors de anys. A més, ni el CNT ni els seus nedadors/res hauran de satisfer cap taxa a l’Ajuntament per emprar la piscina d’estiu pels cursos de natació que se’ls autoritzin.

Per la seva banda, l’entitat esportiva farà d’enllaç entre el consistori, els seus socis/es i les seves famílies per tal d’agilitar els tràmits i facilitar l’atenció als usuaris a fi de facilitar el procés per donar-se d’alta com a usuaris del Complex Piscines. De la mateixa manera, el Club es compromet a designar una persona responsable que acompanyi els infants en tot moment, vetlli pel bon ús de les instal·lacions i el respecte vers la resta d’usuaris.

Aquest dilluns al migdia s’ha fet la signatura del conveni per part de l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i la presidenta del Club Natació, Maitxe González, en presència del regidor d’Esports, Silveri Caro. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha defensat que aquest conveni marca “un punt d’inflexió”, ja que “posa ordre i dona tranquil·litat tant al Club Natació com a l’Ajuntament, la voluntat del qual és ajudar a que la secció de natació pugui continuar endavant”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Silveri Caro, qui ha destacat que l’entitat esportiva fa ús de les instal·lacions de la piscina coberta des de la seva reobertura. Per la seva banda, Maitxe González, ha mostrat el seu agraïment al consistori i ha expressat la satisfacció que suposa per al CNT l’acord assolit, que resol una problemàtica històrica.