Cervera treu dos pianos al carrer en una nova edició d’”El Maria Canals porta cua”

El Maria Canals porta cua. Imatge cedida per la paeria de Cervera

Després de l’obligat parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia, divendres 21 de maig, arriba la vuitena edició d’“El Maria Canals porta cua a Cervera”, que portarà dos pianos al carrer i tornarà a programa activitats musicals.

Els pianos de cua es trobaran a la plaça Major i a la plaça del Sindicat, un nou emplaçament que permet portar l’activitat cultural més enllà del centre històric. Els pianos estaran a disposició de totes les persones que els vulguin tocar, respectant les mesures sanitàries vigents.

A més, la Paeria de Cervera i el Conservatori de Música han programat diverses activitats a
l’entorn d’ambdós pianos, que completen una jornada cultural d’alt nivell i prestigi per a la ciutat. Una programació d’èxit que es va iniciar a Cervera ara fa 9 anys i que el Concurs Maria Canals ha exportat com a model a altres municipis catalans.

Al llarg del matí, més de 500 alumnes de les tres escoles de Cervera i de la llar d’infants Arrel participaran en sessions didàctiques dinamitzades per Campi Qui Pugui Produccions. A la tarda es podrà gaudir d’audicions d’alumnat del Conservatori de Cervera i classes magistrals, a les 18.30 hores, a la plaça del Sindicat. Culminarà la jornada un concert del pianista Carles Marigó, a les 19.30 hores, a la plaça Major. L’aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia per correu a cultura@cerverapaeria.cat donant el nom i el telèfon de contacte.

Des de la Regidoria de Cultura i el Conservatori, organitzadors de l’esdeveniment, s’espera que el públic participi de les activitats i pugui tornar a gaudir d'un dia de cultura, música i ganes de sortir a Cervera.