Coneguts artistes encapçalen les Festes del Sant Crist 2022 a Balaguer

La Paeria aposta per una oferta de concerts molt variada i per a totes les edats, on els grups han estat escollits per abastar diferents tipus de música i franges d'edat

Aquest dilluns ha tingut lloc la presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2022 a Balaguer. A la presentació han participat; el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; la paera de l´Àrea de Joventut, Gemma Vilarasau; i el tècnic de Joventut de la Paeria Francesc Almira.

“Antonio Orozco, Ariel Rot; Kiko Veneno i Roba Estesa” seran les principals actuacions d’aquestes festes on es recupera el format del Gran Concert la setmana anterior a les Festes del Sant Crist.

El concert d’Antonio Orzoco, el plat fort d’aquesta Festa Major, serà el dissabte 5 de novembre a les 11 de la nit al pavelló d’Inpacsa. El cost de la entrada serà de 30 € preu entrada única, i serà el que obrirà els actes de les Festes del Sant Crist una setmana abans. Les entrades es podran adquirir properament online a codetickets.com.

Ja durant els dies de la Festa Major, el divendres 11 de novembre actuaran els grups Roba Estesa, Pachuco i dj Moncho, i el  els concerts Ariel Rot; Kiko Veneno y amigos, Banda Neon i la dj Agatha Pher. Aquests concerts seran gratuïts a partir de la mitja nit i al pavelló Inpacsa.

La Paeria aposta per una oferta de concerts molt variada i per a totes les edats, on els grups han estat escollits per abastar diferents tipus de música i franges d’edat, així com també s’ha volgut tenir en compte la diversitat de gènere. En aquests concerts recupera el 100 % de capacitat del pavelló Inpacsa a l’haver desaparegut les restriccions sanitàries en el sector cultural i de l’oci nocturn.