La Paeria de Balaguer engega els treballs de neteja i arranjament dels espais verds i històrics

Aquests treballs s'emmarquen dins d'una campanya per posar-los en valor i dignificar-los

Barranc dels Rucs de Balaguer. Foto CEDIDA

La Paeria de Balaguer ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i arranjament als accessos dels espais verds i històrics de la ciutat en el marc d’una campanya per posar-los en valor i dignificar-los. Amb aquesta iniciativa, de l’àrea de medi conjuntament amb l’àrea de cultura, el consistori pretén donar a conèixer els múltiples espais naturals del municipi i animar a la ciutadania a gaudir-ne respectant-los.

La zona del Barranc dels Rucs i el portal del Torrent, una dels més deteriorades pels abocaments descontrolats de residus, serà la primera actuació de la campanya. Els treballs de neteja ja han començat i es preveu que durant les properes setmanes s’instal·li la nova senyalització.

El punt escollit per iniciar la campanya no és fortuït, ja que a banda de la urgència en el sanejament de l’espai, aquest reuneix els dos principals punts d’interès d’aquesta; el natural i l’històric.

Per altra banda, el Camp de Treball de Joventut de la Generalitat estarà durant dos setmanes ajudant a l’eliminació de plantes al·lòctones (plantes invasores) al primer tram del camí de les Franqueses.